Ambulante gezinsbegeleiding

Hulpverlening op maat

Elk gezin is uniek en elke hulpvraag is anders. Samen met jou ga ik aan de slag om het afgesproken doel te bereiken. Tijdens mijn werk combineer ik verschillende methoden, theorieën en praktische ervaringen waardoor geen enkele begeleiding gelijk is. Ik begeleid ouder en kind door gesprekken of een observatie, of met bijvoorbeeld teken- of spel opdrachten. In ander gevallen kies ik voor een systeemopstelling met duplopoppetjes of ‘vloertegels’. Ik bekijk ter plekke wat het beste aansluit op het probleem wat bij jou en je kind speelt.

Consulten vinden plaats bij jou thuis. 

Aan het eind van het traject bespreken we of jullie doel is behaald en jullie zelf verder kunnen. Of dat er misschien nog een vervolg nodig is. Ik ga hier uit van jullie eigen kracht en keuzes.

Gun jezelf, je kind en je gezin een Blij Thuis en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Het eerste kennismakingsgesprek kost je niets.
We ontdekken samen of wij een klik hebben.
Daarna beslissen we of we een afspraak gaan plannen.

Vraag een gesprek aan >>