Ervaringen van andere ouder(s)

Ik kan mij voorstellen dat je wilt weten wat mijn coaching jou, je kind en je gezin kan opleveren. Of hoe zo’n traject verloopt. 

Onderstaande ouders vertrouwden mij hun ervaring toe om het met jullie te mogen delen, vanwege privacy zijn de namen gewijzigd.

Ervaringen van oud collega's

Startend als zelfstandig gezinscoach heb ik oudcollega’s gevraagd om te beschrijven hoe ze mij zien als hulpverlener. Zodat jij als ouder kunt inschatten of ik al dan niet bij jouw gezin en bij jouw hulpvraag pas.

Stephanie Bossink, teamcoördinator Curess:
In jouw werk ben je een bevlogen hulpverlener. Jouw kracht zit in het aangaan van verbinding en een relatie opbouwen met de cliënten. Vanuit die relatie kun jij met al je kennis een mooi hulpverleningsproces op gang brengen. Je signaleert waar de knelpunten liggen en wat de hulpvraag van het gezin is. Je hebt veel kennis over jonge kinderen en over systeemprocessen. Deze combinatie maakt dat ouders ervaren dat zij met jouw hulp beter toegerust zijn om de opvoeding van hun kinderen ter hand te nemen.

Als persoon vind ik je oprecht, betrokken, kritisch en eerlijk. Als werknemer vind ik je nauwkeurig, consequent, betrouwbaar en belangstellend.

Michelle Hagenbeek, collega ambulant Hulpverlener:
Kenmerkend voor Linda is haar open en geduldige benadering richting ouders en collega’s.  Linda komt met een gepaste en natuurlijke rust binnen en is sterk in het luisteren naar het ‘probleem’. Daarop volgend neemt ze het gezin stap voor stap mee in het hulpverleningsproces. Linda kan op een toegankelijke en leeftijdsadequate manier communiceren met kinderen, in hele jonge maar ook wat oudere leeftijden. Ondanks of dankzij haar ervaring, staat zij altijd open voor feedback, van zowel collega’s als van ouders en kinderen. In mijn ogen kan Linda met haar ervaring, kennis, en reeds opgedane inzichten veel mensen ondersteunen in de dingen waar zij op vast lopen.

Gun jezelf, je kind en je gezin een Blij Thuis en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Het eerste kennismakingsgesprek kost je niets.
We ontdekken samen of wij een klik hebben.
Daarna beslissen we of we een afspraak gaan plannen.

Vraag een gesprek aan >>