Opvoedopstellingen

Je hebt adviezen gevraagd, alles gelezen, tips en trucs geprobeerd, maar ondanks al je ouderlijke liefde en inzet lukt het je niet om een (blijvende) oplossing te vinden voor jouw opvoedvraagstuk. Hoe kan dat? Wellicht speelt er op een diepere laag iets wat jullie beïnvloedt.

Het is precies die diepere laag waar we naar gaan kijken in een opvoedopstelling. Deze bijzondere methode laat jou voelen, zien en aan den lijve ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en/of andere gezins- en familieleden.
De werkelijke oorzaak wordt duidelijk. Hierdoor weet je wat nodig is voor je kind en wat jij kunt doen als opvoeder.

Een opvoedopstelling biedt een doorbraak in veel opvoedvraagstukken.

Hoe ziet dit er praktisch uit?
Een opvoedopstelling bestaat uit een sessie van 1,5 a 2 uur in de praktijk, waarbij we met behulp van vloertegels naar jouw opvoedvraag kijken.
Na twee a drie weken volgt een telefonisch follow up gesprek. In dit gesprek bespreken we wat er is veranderd sinds de opstelling en hoe het nu met je kind en jou gaat. Vaak blijkt dat de opstelling voldoende was om zelf als ouder(s) weer verder te kunnen. Soms is er nog iets meer nodig. We bespreken wat er nog nodig is en of ik daarin als gezinscoach nog iets kan betekenen. Ik ga hier uit van jullie eigen kracht en keuzes.

Wil je meer weten over de resultaten, de ervaringen van andere ouders of de precieze werking van de methode, kijk en lees dan verder op  opvoedopstellingen.nl

Gun jezelf, je kind en je gezin een Blij Thuis en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Het eerste kennismakingsgesprek kost je niets.
We ontdekken samen of wij een klik hebben.
Daarna beslissen we of we een afspraak gaan plannen.

Vraag een gesprek aan >>